Strict Standards: Unknown: It is not safe to rely on the system's timezone settings. Please use the date.timezone setting, the TZ environment variable or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/London' for 'BST/1.0/DST' instead in /home/acikogre/public_html/FCKeditor/editor/filemanager/browser/default/images/icons/32/style.css.php(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 1

Notice: Undefined variable: RC92FBC1E897D12BC703CD7124DAAC02C in /home/acikogre/public_html/FCKeditor/editor/filemanager/browser/default/images/icons/32/style.css.php(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 1
gece kuþlarý sohbet yeri :)

Gönderen Konu: gece kuþlarý sohbet yeri :)  (Okunma sayýsý 6677 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdýþý SAHÝL

• Uzman Üye
  • *
  • Ýleti: 544
  • Takdir Edilme Sayýsý: 4
Ynt: gece kuşları sohbet yeri :)
« Yanýtla #15 : 11 Ekim, 2008, 00:35 »
cnm bu benim dediklerimlede endişelenme sakın sadece amacım 2.sınıfın 1.sınıfa oranla daha sıkı tutulmasında ihtiyaç var kendini ona göre ayarlamanı istedim sadece sıkı tut ki sınavlarda zorlanma özellikle arasınavı yüksek tut,baharcım sana birşey sorucam cnm bu sitede yeni olduğumdan pek bi bilgim yok takdir edilme neye göre oluyor cnm yada kim takdir ediyor nasıl öğreniyoruz ayrıca nasıl takdir ediyoruz bu konuda aydınlatırsan sevinirim cnm
Haksýzlýða gelemem,hatýr,gönül dinlemem.Marmaris çocuðuyum..Kurþun yerim,laf yemem..:)

Çevrimdýþý BAHARDENÝZ

• Uzman Üye
  • *
  • Ýleti: 957
  • Takdir Edilme Sayýsý: 13
  • BD.
« Yanýtla #16 : 11 Ekim, 2008, 00:40 »
tavsiyelerin için teşekkür ederim canım.takdir edilme sayısının altındaki yeşil işarete bizlerin senin paylaştığın bir şeyi takdir etmek için basmasıyla oluyor ben seni şimdi takdir ediyimde 2 kere takdir almış ol :)

Çevrimdýþý SAHÝL

• Uzman Üye
  • *
« Yanýtla #17 : 11 Ekim, 2008, 00:42 »
baharcım sağol cnm da ben kimin takdir ettiğini nerden görücem?
Haksýzlýða gelemem,hatýr,gönül dinlemem.Marmaris çocuðuyum..Kurþun yerim,laf yemem..:)

Çevrimdýþý BAHARDENÝZ

• Uzman Üye
  • *
  • BD.
« Yanýtla #18 : 11 Ekim, 2008, 00:45 »
canım onu göremiyorsun maalesef

Çevrimdýþý SAHÝL

• Uzman Üye
  • *
« Yanýtla #19 : 11 Ekim, 2008, 00:48 »
bu sitede bir tanıdığım croxilex o sanırım ama yinede bilmiyorum tabi kim takdir etti niçin etti merak ettim şimdi neyse cnm beni takdir etmişsin saol cnm bende seni ediyorum :)

Çevrimdýþý BAHARDENÝZ

• Uzman Üye
  • *
  • BD.
« Yanýtla #20 : 11 Ekim, 2008, 00:50 »
sağol cnm bu arada ismin çok hoşuma gitti -sahil- gerçek ismin mi

Çevrimdýþý SAHÝL

• Uzman Üye
  • *
« Yanýtla #21 : 11 Ekim, 2008, 00:54 »
hayır cnm sadece forumda bunu kullanmak istiyorum,sahil yaşadığım yerden esinlenerek bu ismi kullanmak istedim

Çevrimdýþý BAHARDENÝZ

• Uzman Üye
  • *
  • BD.
« Yanýtla #22 : 11 Ekim, 2008, 00:57 »
hmm güzel bir seçim olmuş deniz olmadan yaşayamam gibi geliyor bana martı sesleri denizin hırçın bazen durgun dalga sesi müthiş .sen hangi sahildensin :)

Çevrimdýþý SAHÝL

• Uzman Üye
  • *
« Yanýtla #23 : 11 Ekim, 2008, 01:01 »
ben marmaris sahilindenim:)sende istanbuldasın sanırım denizsiz yaşayamam gibi geliyor bana yinede büyük konuşmayalımda herşey tersine gitmesin demi ama :)

Çevrimdýþý BAHARDENÝZ

• Uzman Üye
  • *
  • BD.
« Yanýtla #24 : 11 Ekim, 2008, 01:05 »
aman allah korusun istanbuldan da denizden de ayrı yerlere yazmasın rabbim bu yaz antalya alanya da tatil yaptım ama açıkcası hiç memnun kalmadım antalya yine idare ederdi de alanya berbattı marmaris nasıl diye sormayacam güzeldir sana göre çünki bende görmediğim için yorum yapamam

Çevrimdýþý SAHÝL

• Uzman Üye
  • *
« Yanýtla #25 : 11 Ekim, 2008, 01:08 »
Marmaris güzel bir yer tabiki de ama millet buraya tatile gelir biz tatil yerinde yaşıyoruz ama bahar inan sıkılıyoruz bazen bizde dışarlara kaçıyoruz ama marmaris tam bir tatil yeri açıkçası doğruyu söylemek gerekirse eğer bu taraflara yolun düşürse burda bir arkadaşın var bilmeni isterim :)

Çevrimdýþý BAHARDENÝZ

• Uzman Üye
  • *
  • BD.
« Yanýtla #26 : 11 Ekim, 2008, 01:12 »
canım benim çok teşekkür ederim kim bilir belki balayına marmarise geliriz ve aynı şekilde istanbula gelip doyasıya gezmek istersen sana istanbulun en güzel hallerini gösteririm

Çevrimdýþý SAHÝL

• Uzman Üye
  • *
Ynt: gece kuþlarý sohbet yeri :)
« Yanýtla #27 : 11 Ekim, 2008, 01:14 »
saol baharcým nasip bakalým.ooo evleniyorsun sanýrým Allah mesut etsin cnm

Çevrimdýþý BAHARDENÝZ

• Uzman Üye
  • *
  • BD.
Ynt: gece kuþlarý sohbet yeri :)
« Yanýtla #28 : 11 Ekim, 2008, 01:19 »
 :-[ :-[ :-[ yok caným ya daha var evliliðe ama teklifi yapýldý tabi þimdi asker yolu bekliyoruz bakalým hayýrlýsý  :'(

Çevrimdýþý SAHÝL

• Uzman Üye
  • *
« Yanýtla #29 : 11 Ekim, 2008, 01:22 »
üzülme cnm benim sayılı gün çabuk geçer,Allah sağ salim kavuştursun inşallah Allah tamamına erdirsin.