Strict Standards: Unknown: It is not safe to rely on the system's timezone settings. Please use the date.timezone setting, the TZ environment variable or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/London' for 'BST/1.0/DST' instead in /home/acikogre/public_html/FCKeditor/editor/filemanager/browser/default/images/icons/32/style.css.php(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 1

Notice: Undefined variable: RC92FBC1E897D12BC703CD7124DAAC02C in /home/acikogre/public_html/FCKeditor/editor/filemanager/browser/default/images/icons/32/style.css.php(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 1
1.Sýnýf ve 2.Sýnýf Bütünlemeye Hazýrlýk Çalýþmasý

Gönderen Konu: 1.Sýnýf ve 2.Sýnýf Bütünlemeye Hazýrlýk Çalýþmasý  (Okunma sayýsý 855 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdýþý 0543

• Yeni Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Takdir Edilme Sayýsý: 0
Merhaba Arkadaþlar,
benim bir projem var ve sizlerinde fikirleriyle bu projeyi yaparsak bütünleme sýnavýnda bizlere çok yardýmcý olacaðýna inanýyorum.
Projem arkadaþlar, ortaklaþa derslerin vcd lerini alarak birbirimizle paylaþmak ve bu sayede hem ders hem iþ yada kitap okurken sýkýlmak gibi þeylerden sýyrýlýp daha rahat çalýþma saðlayabiliriz diye düþünüyorum. Ayrýca da arkadaþlar bunlarý kendimiz tek baþýmýza alsak yaklaþýk 300 tl civarýnda fakat burda el birliði ile çok daha ucuza satýn alabiliriz. Katkýlarýnýzý bekliyorum arkadaþlar teþekkürler.

Çevrimdýþý 0543

• Yeni Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Takdir Edilme Sayýsý: 0
Ynt: 1.Sınıf ve 2.Sınıf Bütünlemeye Hazırlık Çalışması
« Yanýtla #1 : 04 Haziran, 2009, 08:56 »
arkadaşlar desteklerinizi bekliyorum.

Çevrimdýþý siteadmin

• Yönetici
  • *
  • Ýleti: 3.084